Το ΝΑΤΟ δολοφονεί ακόμη μια φορά-27 νεκροί στο Αφγανιστάν από “κατά λάθος” επίθεση κατά αμάχων.Τελικά καταπολεμούν την τρομοκρατία η την δημιουργούν και την ενισχύουν εκατέρωθεν?

Οι “απελευθερωτές” αμερικανοί τα κατάφεραν ακόμη μια φορά…

http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=930974&-V=articles

27 νεκροί στην επαρχία Ουζουργκάν του Αφγανιστάν από την τελευταία επίθεση των πληρωμένων δολοφόνων των καπιταλοφονταμενταλιστών αμερικανών εξουσιαστών

https://m4trix87.wordpress.com/%cf%8c%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%80%ce%b9%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%83%ce%bc%ce%af%ce%b3%ce%b5%ce%b9-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%86%ce%bf%ce%bd%cf%84/

υποστηρικτών των μεγαλοεταιρειών που διατηρούν τα κόμματα τους και τους ιδίους στην εξουσία

https://m4trix87.wordpress.com/%cf%80%ce%af%cf%83%cf%89-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%ce%ba%cf%8c%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1/

κατά υποτιθέμενης “αυτοκινητοπομπής ανταρτών”

δίδοντας για ακόμη μια φορά αφορμές στους “απέναντι” φονταμενταλιστές θεοκράτες-που κάποτε υποστήριζαν τους αμερικάνους ενάντια στους “άθεους κομμουνιστές”-που ακούν στο όνομα Ταλιμπάν να κερδίσουν ακόμη περισσότερους προσήλυτους.

Και για ακόμη μια φορά,όχι πως τους ενδιαφέρει για τους νεκρούς αφγανούς,που εξάλλου  τους θεωρούν οι ίδιοι οι-πραγματικοί- αρχηγοί τους χειρότερους και από ζώα

http://en.wikipedia.org/wiki/Erik_Prince

αλλά για την ίδια τους την ασφάλεια,όχι των πολιτών τους βέβαια-παρόλο που γνωρίζουν ότι οι πιθανότητες τρομοκρατικών κτυπημάτων κατά αμερικανικών πολιτικών στόχων ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ με κάθε πρόκληση συνεχίζουν- αλλά των συμφερόντων τους (βλέπε σχέδια για πέρασμα αγωγού φυσικού αερίου από το Αφγανιστάν

http://en.wikipedia.org/wiki/Trans-Afghanistan_Pipeline )

λένε “συγνώμη που σας σκοτώσαμε,που σκοτώσαμε αθώες γυναίκες και παιδιά κατά λάθος στην εκστρατεία μας για φυσικό αέριο”…

Και γι αυτό επίσης από ένα σημείο και μετά άρχισαν να προσπαθούν το παίζουν πιο “διακριτικοί”όσο αφορά τις στρατιωτικές τους επιχειρήσεις.

Όμως,στα πλαίσια ενός πολέμου που πλέον ξεκάθαρα χάνουν-και σε αυτό βοήθησε και η βλακεία του πρώην προέδρου τους Τζωρτζ Μπους,με τα δύο ταυτόχρονα πολεμικά μέτωπα σε συνδυασμό με την σχεδόν απόλυτη επικέντρωση στο Ιράκ λόγω πετρελαίων και συμβολαίων ανοικοδόμησης-πλέον έχουν φτάσει στο σημείο να φοβούνται ακόμη και την σκιά τους,και έτσι δεν διστάζουν να βάλλουν κατά στόχων πριν καν προλάβουν να εξακριβώσουν αν πρόκειται για στρατιωτικούς στόχους η όχι.

Οι Ταλιμπάν τώρα αντιμετωπίζουν τους ΝΑΤΟικούς στα ίσα.

Και τώρα λοιπόν  οι αφγανοί τίθενται μπροστά σε ένα οδυνηρό δίλημμα.

Διολίσθηση πίσω στην θεοκρατία η στην ιμπεριαλιστική εκμετάλλευση των αμερικανών και των συμμάχων τους?

Ακόμη ένας λαός κατεστραμμένος για το κέρδος…

Advertisements

4 Σχόλια to “Το ΝΑΤΟ δολοφονεί ακόμη μια φορά-27 νεκροί στο Αφγανιστάν από “κατά λάθος” επίθεση κατά αμάχων.Τελικά καταπολεμούν την τρομοκρατία η την δημιουργούν και την ενισχύουν εκατέρωθεν?”

 1. Οι ΝΑΤΟικοί πληρωμένοι δολοφόνοι των μεγαλοεταιρειών της “πολιτισμένης” Δύσης δολοφονούν την αλήθεια ξανά « M4trix87 Κανείς δεν είνα Says:

  […] […]

 2. Οι ΝΑΤΟικοί πληρωμένοι δολοφόνοι των μεγαλοεταιρειών της “πολιτισμένης” Δύσης δολοφονούν την αλήθεια ξανά « M4trix87 Κανείς δεν είνα Says:

  […] […]

 3. Οι ΝΑΤΟικοί πληρωμένοι δολοφόνοι των μεγαλοεταιρειών της “πολιτισμένης” Δύσης δολοφονούν την αλήθεια ξανά « M4trix87 Κανείς δεν είνα Says:

  […] […]

 4. Πόλεμος των Πληροφοριών.Η Αυτοκρατορία(=ΝΑΤΟ) αντεπιτίθεται « M4trix87 Κανείς δεν είναι περισσότερο σκλάβος από όποιον νομίζει ότι είναι ελ Says:

  […] […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: