Η κρίση του κεφαλαίου κτυπά,ο λαός αντιδρά-να μετατρέψουμε την κρίση σε ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

Διεθνής οικονομική κρίση,μια κρίση από τις πολλές που παρατηρούνται κατά καιρούς,όπως πχ την παρόμοια του 30 που στοίχισε ακόμη και τις ζωές εκατομμυρίων

http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Depression.

Για ακόμη μια φορά,ο ανεξέλεγκτος καπιταλισμός κατάφερε να κάνει το “θαύμα” του,και η “αειφόρος” ανάπτυξη έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο

https://m4trix87.wordpress.com/%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%ba%cf%81%ce%af%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5%cf%84/

είχα αναφέρει,πως η κρίση δεν είχε ακόμη δείξει στην Κύπρο το πραγματικό της πρόσωπο,το οποίο τώρα ετοιμάζεται να κτυπήσει κατάφατσα τους “νεόπλουτους” κυπραίους για τον εφησυχασμό τους-για τον οποίο δεν φταίνε μόνο οι ίδιοι,αλλά και τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί,που για ευνόητους λόγους τους έλεγαν παραμύθια.

Μας λένε τώρα να πληρώσουμε για την κρίση που οι μεγαλοκαπιταλιστές διαχειριστές του πλούτου προκάλεσαν,γδέρνωντας μας ακόμη περισσότερο,εξαθλιώνοντας τα χαμηλά κοινωνικά στρώματα και διαλύοντας μεθοδικά και την ούτω καλούμενη “μεσαία τάξη”.

(άρθρο από “Πολίτη”)

Αποκαλύπτουμε το κυπριακό πακέτο για δημοσιονομική εξυγίανση

Σκληρά μέτρα και στην Κύπρο

20+1 μέτρα κάτω από 8 άξονες καταγράφονται στο Πρόγραμμα Σταθερότητας που θα κατατεθεί στην Κομισιόν. Ξεχωρίζει η πρόθεση για μείωση του κόστους της κρατικής μηχανής και η αύξηση της φορολογίας σε καύσιμα και στην τιμή του νερού

Τολμηρά μέτρα τόσο στο σκέλος της μείωσης των δαπανών όσο και στο σκέλος της αύξησης των εσόδων των οικονομικών του κράτους είναι αποφασισμένη να λάβει η Κύπρος, προκειμένου να τιθασεύει το δημοσιονομικό της έλλειμμα ώστε να μην βρεθεί στη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα.
Ο «Π» αποκαλύπτει σήμερα τα μέτρα που ετοίμασε το υπουργείο Οικονομικών, όπως καταγράφονται στο Πρόγραμμα Σταθερότητας 2009-2013 της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο θα κατατεθεί ενώπιον της Κομισιόν μόλις το πακέτο των μέτρων πάρει το πράσινο φως από το υπουργικό συμβούλιο.

Μέτρα εξυγίανσης
Τα μέτρα για τη δημοσιονομική εξυγίανση, είκοσι ένα συγκεκριμένα, αποτελούν στην ουσία τις θέσεις που κατά καιρούς ανέπτυξε η Κυβέρνηση για νοικοκύρεμα των δημοσίων οικονομικών και στοχεύουν, μεταξύ άλλων, στη μείωση του ελλείμματος κάτω από το 3% του ΑΕΠ μέχρι το 2003. Μια πρώτη ανάγνωση των μέτρων καταδεικνύει, πέραν της απόφασης της Κυβέρνησης να ρισκάρει να βρεθεί σε ρήξη το συνδικαλιστικό κίνημα των δημοσίων υπαλλήλων (μηδενικές αυξήσεις, μείωση κρατικού μισθολογίου, αλλαγές στις συντάξεις), πρόθεση για διαρθρωτικές αλλαγές (μείωση κλιμάκων εισδοχής στο δημόσιο) καθώς και πρόθεση για αντιμετώπιση πιο μαζικών αντιδράσεων (αυξήσεις φόρων κατανάλωσης σε καύσιμα και εισαγωγή εισοδηματικών κριτηρίων).

21 μέτρα, 8 άξονες
Από τα μέτρα που επεξεργάστηκε το υπουργείο Οικονομικών (βλέπε πίνακα) και καταγράφονται στο προσχέδιο του Προγράμματος Σταθερότητας ξεχωρίζει η πρόθεση της Κυβέρνησης να μειώσει τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων (θέτει, μάλιστα, στόχο να μειωθεί ο αριθμός των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα κατά χίλια άτομα μέχρι τη λήξη της θητείας της διακυβέρνησης Χριστόφια), όχι μόνο με μη πλήρωση θέσεων που κενώνονται αλλά και με κατάργηση θέσεων που είναι σήμερα κενές.
Ξεχωρίζει, επίσης, η πρόθεσή της να περικόψει επιδόματα κυβερνητικών και κρατικών αξιωματούχων, να «συμμορφωθεί» με κοινοτικές οδηγίες, ώστε να αυξηθούν οι φόροι κατανάλωσης σε βενζίνη (κατά 6 σεντ το λίτρο περίπου) και πετρέλαιο κίνησης (κατά 8 σεντ περίπου), να μειώσει τις μισθολογικές κλίμακες για νεοεισερχόμενους στο δημόσιο, να εκσυγχρονίσει τις συντάξεις στο δημόσιο -με στόχο τη μείωση της συνεισφοράς του κράτους- καθώς και η επιμονή της, παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν, για επαναξιολόγηση του συστήματος φορολόγησης ακίνητης ιδιοκτησίας, αλλά και η εισαγωγή εισοδηματικών κριτηρίων στην άσκηση κοινωνικής πολιτικής.

Οι άξονες των μέτρων
Πιο αναλυτικά, τα 20+1 μέτρα για δημοσιονομική εξυγίανση βρίσκονται κάτω από τους εξής άξονες:
*Μείωση κόστους κρατικής μηχανής
*Στόχευση κοινωνικών παροχών
*Μείωση μη παραγωγικών δαπανών
*Πάταξη της φοροδιαφυγής
Πολεοδομική αμνηστία
*Επαναξιολόγηση του συστήματος φορολόγησης ακίνητης ιδιοκτησίας
*Προώθηση Ανάπτυξης
Προωθούνται, επίσης, και άλλα επιπρόσθετα μέτρα, όπως η αύξηση φόρων κατανάλωσης σε καύσιμα, αύξηση τελών για παρεχόμενες υπηρεσίες από το κράτος και η αύξηση της τιμής του νερού.
Τα μέτρα, αν και, όπως αναφέρθηκε, είναι έτοιμα, δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθούν ή και να εμπλουτιστούν περαιτέρω πριν την εξαγγελία τους, αφού το υπουργικό δεν έχει ακόμη εγκρίνει το Πρόγραμμα Σταθερότητας. Υπενθυμίζεται, εξάλλου, ότι χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφανος Στεφάνου, ανέφερε πως η Κυβέρνηση βρίσκεται σε διαβουλεύσεις για το θέμα τόσο με κόμματα (κυρίως με το ΔΗΚΟ), όσο και με τους κοινωνικούς εταίρους.

Διαφορετικά… χανόμαστε
Το υπουργείο Οικονομικών θεωρεί την έγκριση των μέτρων για δημοσιονομική εξυγίανση ζωτικής σημασίας για τον τόπο και την κυπριακή οικονομία, αφού, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, της προσγείωσης των εσόδων του κράτους και του συνεχώς αυξανόμενου κόστους της κρατικής μηχανής, το δημοσιονομικό έλλειμμα – χωρίς τη λήψη διορθωτικών μέτρων θα εκτοξευθεί στο 10% του ΑΕΠ το 2013.
Πιο αναλυτικά, το υπ. Οικονομικών προβλέπει πως, χωρίς μέτρα, το έλλειμμα φέτος θα αυξηθεί στο 7% από 6,1% πέρσι, στο 9% το 2011, στο 9,5% το 2012 και στο 10% το 2013. Ανάλογα αυξητική θα είναι και η πορεία του δημοσίου χρέους σε περίπτωση κατά την οποία δεν ληφθούν διορθωτικά μέτρα, αφού προβλέπεται από 55,2% ως ποσοστό του ΑΕΠ το 2009 να εκτοξευθεί στο 80,2% το 2013 (60,9% το 2010, 67,7% το 2011, 74,4% το 2012).

Έλλειμμα όπως πέρσι
Σε περίπτωση, όμως, που ληφθούν μέτρα για δημοσιονομική εξυγίανση το υπουργείο Οικονομικών προβλέπει έλλειμμα για φέτος στα ίδια με τα περσινά επίπεδα (6%), μείωση του το 2011 στο 4,5%, περαιτέρω μείωση το 2011 στο 3,5% και έλλειμμα το 2013 2,5%, κάτω, δηλαδή, από το όριο του 3% του ΑΕΠ, που έχει καθοριστεί στη Συνθήκη του Μάαστριχτ. Η λήψη μέτρων, σύμφωνα με τις προβλέψεις του υπουργείου, θα συγκρατήσει και το δημόσιο χρέος γύρω στο 61% ως ποσοστό του ΑΕΠ το 2013 (59,7% φέτος, 61,8% το 2011, 61,7% το 2012 και 61% το 2013).
Πέραν των αρνητικών για την οικονομία προβλέψεων σε περίπτωση που δεν ληφθούν μέτρα, το υπ. Οικονομικών εξηγεί στο Πρόγραμμα Σταθερότητας και γραπτώς τις επιπτώσεις από μια πιθανή αδράνεια στη λήψη αποφάσεων.

Σημαντική η εξυγίανση
Όπως αναφέρεται, η άμεση υιοθέτηση μέτρων για δημοσιονομική εξυγίανση είναι πολύ σημαντικοί, γιατί σε αντίθετη περίπτωση:
*Είναι ορατός ο κίνδυνος υποβάθμισης της πιστοληπτικής ικανότητας της κυπριακής οικονομίας από διεθνείς πιστοληπτικούς οργανισμούς, γεγονός που θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στο κλίμα εμπιστοσύνης στις επενδύσεις και στην κατανάλωση.
*Θα υπάρξει περαιτέρω επιδείνωση του κλίματος εμπιστοσύνης στην κυπριακή οικονομία, δεδομένης της αναγωγής της πορείας των δημοσίων οικονομικών σε θέμα πολιτικής εκμετάλλευσης επηρεάζοντας τα δημόσια έσοδα (κυρίως ΦΠΑ) και δημιουργώντας ένα φαύλο κύκλο περαιτέρω επιδείνωσης των δημοσίων οικονομικών.
*Αύξηση του κόστους δανεισμού του δημόσιου τομέα στην εγχώρια και διεθνή αγορά με αποτέλεσμα τη διοχέτευση περισσότερων πόρων για εξυπηρέτηση και αποπληρωμή του δημόσιου χρέους, γεγονός που θα περιορίσει τους διαθέσιμους πόρους για άσκηση αναπτυξιακής και κοινωνικής πολιτικής.
*Ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις στις ξένες επενδύσεις καθώς και στο ύψος των ξένων καταθέσεων στην Κύπρο.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΡΟΥΤΗΣ, ΑΔΑΜΟΣ ΑΔΑΜΟΥ

Κωδικός άρθρου: 932950

ΠΟΛΙΤΗΣ – 05/03/2010, Σελίδα: 20

 

Ήδη η Ελλάδα έχει διαλυθεί οικονομικά,βρίσκεται όχι πλέον στο χείλος του γκρεμού αλλά στον πάτο του (και σκάβει…)

https://m4trix87.wordpress.com/%e2%80%9c%cf%87%cf%81%ce%b5%cf%89%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%af%ce%b1%e2%80%9d-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%86%cf%84%ce%b1%ce%af%ce%b5/

και γι αυτό φταίνε οι “συνήθεις ύποπτοι”…

Ο λαός της Ελλάδας έδειξε τον δρόμο αρχίζοντας παναπεργίες και δυναμικές κινητοποιήσεις,οι οποίες επαναλαμβάνονται συνεχώς,σε μια προσπάθεια να κάνει την φωνή του να ακουστεί,και να πιεστούν οι “σοσιαλιστές” κυβερνώντες να κυνηγήσουν τους Εφραίμηδες,Παυλίδηδες,μεγαλοεφοπλιστές,μεγαλοεπιχειρηματίες,φοροφυγάδες κοκ.Που έχουν εισάξει τα αμύθητα πλούτη που κατάφεραν να συγκεντρώσουν άμεσα αλλά και έμμεσα από την διαφθορά της κρατικής “μηχανής”-μίζες κοκ-οι ίδιοι αλλά και οι τράπεζες,σε υπεράκτιες εταιρείες-ανάμεσα σε άλλα-ούτως ώστε να μην μπορούν να φορολογηθούν με καμία δύναμη.

Οι ψευτοπατριώτες-πατριδοκάπηλοι ΝΔΠΑΣΟΚ που έχουν οδηγήσει την χώρα σε αυτό το χάλι τώρα ακούνε αυτά

(άρθρο από “Πολίτη”)

Προκλητικές δηλώσεις Γερμανών βουλευτών ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στην Ελλάδα

Πουλήστε την Κέρκυρα και την Ακρόπολη

«Σας δίνουμε χρήμα, μας δίνετε την Κέρκυρα». Έτσι είδε η γερμανική εφημερίδα Bild την εισήγηση Γερμανών βουλευτών να πουλήσει η Ελλάδα νησιά για να χρηματοδοτήσει το χρέος της.
Ο βουλευτής του κόμματος των Ελευθέρων Δημοκρατών Φράνκ Σέφλερ δήλωσε στην εφημερίδα ότι το ελληνικό κράτος θα πρέπει να σταματήσει τη συμμετοχή του σε επιχειρήσεις και να πουλήσει κτηματική περιουσία, όπως ακατοίκητα νησιά. Ο βουλευτής της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης, Μάρκο Βάντερβιτς, ανέφερε από την πλευρά του ότι «εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση και άρα και η Γερμανία βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα, αυτή θα πρέπει να δώσει εγγυήσεις σε αντάλλαγμα. Λίγα νησιά μπορούν να κάνουν τη δουλειά». Από γερμανικά στόματα ακούστηκε η ιδέα μέχρι και να πωληθεί η Ακρόπολη, ενώ σύμφωνα με την Bild ιδιωτική εταιρεία με έδρα το Αμβούργο επιδιώκει την πώληση ελληνικού ακατοίκητου νησιού προς 45 εκατομμύρια ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1993 πολλοί Γερμανοί βουλευτές είχαν προκαλέσει έντονη αντιπαράθεση με την Ισπανία, προτείνοντας την αγορά από το Βερολίνο του νησιού της Μαγιόρκα, τουριστικού προορισμού των Γερμανών.

Δυσφορία
Με έκδηλη δυσφορία σχολίασε το θέμα που έχει δημιουργηθεί ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Δημήτρης Δρούτσας.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD τόνισε ότι δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να διατυπώνονται τέτοιες εισηγήσεις. «Έχω ακούσει κι εγώ την πρόταση ότι η Ελλάδα πρέπει να πουλήσει ακόμα και την Ακρόπολη! Θεωρώ ότι στην παρούσα χρονική στιγμή πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στο ότι η Ελλάδα και η ελληνική Κυβέρνηση κατέθεσαν ένα πραγματικά σοβαρό πρόγραμμα λιτότητας. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην πλήρη εφαρμογή αυτού του προγράμματος και πιστεύω ότι σ΄ αυτή τη χρονική περίοδο δεν ταιριάζουν τέτοιες προτάσεις. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι η έκφραση αλληλεγγύης από όλους τους εταίρους μας στην ΕΕ», παρατήρησε ο κ. Δρούτσας.
Σημείωσε ακόμη ότι σε αρκετές περιπτώσεις η ειδησεογραφία των διεθνών μέσων ενημέρωσης αναφέρεται πολύ επικριτικά ή με λανθασμένους τρόπους στην Ελλάδα, γεγονός που προκαλεί κάποιες αντιδράσεις στον ελληνικό λαό «και αυτό πρέπει να αντιμετωπίζει με προσοχή».
Ερωτηθείς τι αναμένεται από την επικείμενη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με την Γερμανίδα Καγκελάριο που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, ο κ. Δρούστας υπογράμμισε ότι η Ελλάδα αναμένει από τη Γερμανία και όλους τους εταίρους της στην ΕΕ, ένα δυνατό και ξεκάθαρο μήνυμα, μία δυνατή και ξεκάθαρη έκφραση στήριξης προς την Ελλάδα, την Κυβέρνηση και του προγράμματος εξυγίανσης που εξαγγέλθηκε.
Σε παρατήρηση ότι δεν αρκούν στην Ελλάδα οι δηλώσεις αλληλεγγύης, ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ επανέλαβε ότι η Ελλάδα ουδέποτε ζήτησε ή παρακάλεσε για οικονομική βοήθεια τους εταίρους στην ΕΕ ή τη Γερμανία. «Είμαστε της άποψης ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε με τις δικές μας δυνάμεις την κρίση. Από την άλλη πλευρά, η ΕΕ, οι εταίροι στην ΕΕ, οι χώρες-μέλη της Ευρωζώνης, πρέπει να σκεφθούν με ποιο τρόπο μπορούν στο μέλλον να αποφευχθούν παρόμοιες καταστάσεις και με ποιόν τρόπο μπορεί να υπάρξει παροχή βοήθειας σε όλους τους Ευρωπαίους εταίρους και όχι μόνο στην Ελλάδα», τόνισε ο κ. Δρούτσας.

 Κωδικός άρθρου: 933002

ΠΟΛΙΤΗΣ – 05/03/2010, Σελίδα: 5

 

και βλέπουν αυτά

(από γερμανικό περιοδικό Φόκους)

διερωτάται κανείς αν ντρέπονται έστω και στο παραμικρό η τελικά είναι τόσο παχύδερμα.

Μιλάνε για “αίσχη” ξεχνώντας ότι ΟΙ ΙΔΙΟΙ ευθύνονται για το χάλι!

Ο λαός απόλυτα δικαιολογημένα και συνειδητοποιημένα λοιπόν,αντιδρά,και το παράδειγμα του ακολουθά σιγά σιγά και η υπόλοιπη Ευρώπη

(άρθρο από “Πολίτη”)

Την Ελλάδα ακολούθησαν χθες Πορτογαλία και Φινλανδία

Απεργίες κατά λιτότητας

Τα μέτρα λιτότητας της… σοσιαλιστικής κυβέρνησης Σόκρατες έβγαλαν τους Πορτογάλους στους δρόμους – Κλειστά τα λιμάνια στη Φινλανδία λόγω διαφωνίας στη συλλογική σύμβαση

Η κυβέρνηση της Πορτογαλίας επιμένει στα μέτρα λιτότητας που επέβαλε, παρά τη γενική απεργία των δημοσίων υπαλλήλων στη χώρα. Κλειστά παρέμειναν χθες σχολεία, δικαστήρια και νοσοκομεία.
Ο υπουργός Εσωτερικών Γκοντσάλο Καστίλο ντος Σάντος δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν θα υποχωρήσει από το σχέδιο λιτότητας. «Δεν υπάρχει δυνατότητα για ελιγμούς. Πρέπει να διατηρήσουμε τα επίπεδα των μισθών και επιδομάτων στα επίπεδα του 2009» δήλωσε. Εκτιμάται ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες απεργιακές κινητοποιήσεις των τελευταίων χρόνων στην Πορτογαλία και δοκιμασία για την κυβέρνηση μειοψηφίας, που δέχεται πιέσεις από τις αγορές για να μειώσει τις δαπάνες, μετά την κρίση που ξέσπασε στην Ελλάδα και έστρεψε το ενδιαφέρον στα μέλη της Ευρωζώνης που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Κάποια σχολεία έκλεισαν, ενώ άλλα ακύρωσαν μαθήματα. Η Πορτογαλία αντιμετωπίζει τη σοβαρότερη κρίση των τελευταίων δεκαετιών, καθώς η ανεργία βρίσκεται στο 10% -το υψηλότερο ποσοστό εδώ και 25 χρόνια- και έχουν μειωθεί δραματικά οι ρυθμοί ανάπτυξης. Η απεργία των δημοσίων υπαλλήλων γίνεται σε μία περίοδο κινητοποιήσεων και σε άλλες χώρες του ευρωπαϊκού νότου και την ώρα που η κυβέρνηση προετοιμάζει μακροπρόθεσμο σχέδιο προϋπολογισμού με στόχο τη μείωση του ελλείμματος του προϋπολογισμού κάτω από το 3% του ΑΕΠ μέχρι το 2013. Τα πορτογαλικά συνδικάτα προειδοποιούν και με άλλες κινητοποιήσεις εάν η κυβέρνηση αποφασίσει το πάγωμα των μισθών πέραν του τρέχοντος έτους, κάτι που είναι υπό εξέταση. Υπενθυμίζεται ότι οι Έλληνες εργαζόμενοι έχουν πραγματοποιήσει ήδη δύο μαζικές απεργίες στις 10/02 και 24/02, ενώ έχει ανακοινωθεί άλλη μία για τις 16/03/2010.

Και στη Φινλανδία
Σε απεργία προχωρούν από χθες οι Φινλανδοί λιμενεργάτες, διακόπτοντας τη ροή αγαθών από και προς τη χώρα, ανακοίνωσε το συνδικάτο των εργαζομένων στις μεταφορές, μετά την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων με τους εργοδότες για τη νέα συλλογική σύμβαση. «Οι συνομιλίες διακόπηκαν. Δεν έχει οριστεί νέα ώρα συνάντησης. Η απεργία αρχίζει στα λιμάνια στις 6 π.μ. (σ.σ. χθες το πρωί)», ανέφερε το συνδικάτο σε ανακοινωθέν του. Οι συνομιλίες κατέρρευσαν λόγω της διαφωνίας για τις αποζημιώσεις προς τους απολυμένους ανάμεσα στους συνδικαλιστές και τους εκπροσώπους των εργοδοτών. Οι συνδικαλιστές ζητούσαν οι απολυμένοι να λαμβάνουν αποζημιώσεις ίσες με τους μισθούς ενός έτους, κάτι που οι εργοδότες απέρριψαν χαρακτηρίζοντάς το παράλογο.

 Κωδικός άρθρου: 933057

ΠΟΛΙΤΗΣ – 05/03/2010, Σελίδα: 11

 

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΝΙΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Advertisements

7 Σχόλια to “Η κρίση του κεφαλαίου κτυπά,ο λαός αντιδρά-να μετατρέψουμε την κρίση σε ΕΥΚΑΙΡΙΑ!”

 1. Όχι αργία.ΑΠΕΡΓΙΑ! « M4trix87 Κανείς δεν είναι περισσότερο σκλάβος από όποιον νομίζει ότι είναι ελεύθερος… Says:

  […] […]

 2. Οι χούλιγκανς,οι ψευτοεπαναστάτες,και οι πραγματικοί επαναστάτες « M4trix87 Κανείς δεν είναι περισσότερο σκλάβος από όποιον νομίζει ότι εί Says:

  […] […]

 3. Οι χούλιγκανς,οι ψευτοεπαναστάτες,και οι πραγματικοί επαναστάτες « M4trix87 Κανείς δεν είναι περισσότερο σκλάβος από όποιον νομίζει ότι εί Says:

  […] […]

 4. Η Επίτροπος Διοικήσεως μας τα θυμίζει ακόμη μια φορά,μάλλον ξανά δεν θα ακούσει κανείς,ενώ ακόμη και η Ευρώπη μας έχει καταλάβει! « M4trix87 Κ Says:

  […] […]

 5. 7000 εισαγόμενοι μπάτσοι από ΕΕ-φοβούνται??? « M4trix87 Κανείς δεν είναι περισσότερο σκλάβος από όποιον νομίζει ότι είναι ελεύθερος… Says:

  […] […]

 6. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ!ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!ΖΗΤΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ « M4trix87 Κανείς δεν είναι περισσότερο σκλάβος από όποιον νομίζει ότι είναι ελεύθ Says:

  […] […]

 7. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ!ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!ΖΗΤΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ « M4trix87 Κανείς δεν είναι περισσότερο σκλάβος από όποιον νομίζει ότι είναι ελεύθ Says:

  […] […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: